Bol.com knalt de prijs van de Nintendo Switch omlaag

We konden er op wachten. Eerder deze maand liet Nintendo al weten dat de adviesprijs van de Nintendo Switch omlaag zou gaan. Dit omdat Nintendo binnenkort de OLED versie van de hardware zal introduceren. Bol.com gaat verder.

Nintendo verlaagde eerder deze maand de prijs van de Nintendo Switch naar €299. De originele adviesprijs is €329. Geen heel hoge korting, maar voldoende om de aankopen te stimuleren. De magazijnen moeten immers leeg.

Zo ook bij Bol.com. Daar gaat de blauw/rode variant nu voor €285,99 over de toonbank. Dat is dus nog eens een kleine €15 euro. De korting op de grijze Nintendo Switch ligt een euro lager. Die komt namelijk op €286,99. Ook een aantal Switch Lite consoles is door Bol.com momenteel afgeprijsd, maar daar wordt geen nieuwe hardware verwacht. Opvallend genoeg hanteert CoolBlue nog gewoon de oude prijzen voor de Nintendo hardware.

Moet je die oude hardware wel kopen?

Het is natuurlijk de vraag of je je moet laten leiden door de prijsverlaging. Is het de moeite waard om nu nog de oude hardware te kopen? Wat ons betreft zeker. Vooral als je verwacht dat je voornamelijk via de TV zal spelen met de console. Hoewel de nieuwe OLED variant net iets meer opslagruimte krijgt, merk je op de TV verder niets van het verschil. Speel je veel onderweg, dan is het OLED paneel wel een erg fijne upgrade. Maar daar leg je dan ook wel de nodige knaken voor bij.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl