Audeze LCD-5
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Audeze lanceert LCD-5 Referentie headset

Voor de audiofiel die nieuwe highs zoekt, heeft Audeze een nieuwe headset gelanceerd. De Audeze LCD-5 is de nieuwe referentie headset van het merk. Aangesloten op goede audio apparatuur, zou je letterlijk ieder detail moeten horen.

Voor deze nieuwe generatie, heeft Audeze een compleet nieuwe driver opgebouwd. De kern is de Parallel Uniforce voice coil en de nieuwe magneet. De klankkamer is van een nieuw ontwerp voorzien om nog minder geluid te reflecteren. Het geheel levert een headset op met een impedantie van 18 Ohms en een gevoeligheid van 90dB.

Ook de behuizing is een sterk verhaal. Deze is grotendeels van magnesium, met een carbon hoofdband. De oorschelpen komen met speciaal ontworpen, lederen pads. Dit allemaal in een headset van 420 gram. Dit is een derde lichter dan haar voorganger.

De Audeze LCD-5 gaat $4.500 kosten. Daarvoor krijg je de headset inclusief nieuwe kabel met extreem puur koper en een travel case.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.