Blink Video Doorbell
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Amazon lanceert de Blink Video Doorbell

In 2017 deed Amazon een opvallende overname. Hoewel Amazon behoorlijk succesvol is met Ring, werd Blink ook overgenomen. Blink produceert producten in dezelfde productcategorie als Ring. De eerste Blink Video Doorbell werd gisteravond gepresenteerd, naast enkele andere Blink producten.

De Blink Video Doorbell gaat €59,99 kosten en heeft, net als Ring, een herkenbare blauwe ring waar de belknop in zit.

Blink Video Doorbell

De Blink is een draadloze videodeurbel. Dit wil zeggen dat je geen kabels hoeft te trekken. Naar verwachting hoeft de batterij slechts eens in de twee jaar te worden opgeladen. Toch krijg je een volwaardige FullHD 1080p camera in de deurbel met nachtzicht en tweeweg audio.

Opvallend is wel dat je bij deze deurbel niet vast hoeft te zitten aan een online cloud opslag. Je kunt met de Blink Sync Module 2 die volgende jaar op de markt komt, de beelden ook lokaal opslaan. Je zou zelfs een USB stick kunnen gebruiken.

Uiteraard is de Blink Video Doorbell ook compatibel met Alexa, maar nog altijd snapt die arme meid ons taaltje niet. Dus daar kun je voorlopig nog even niks mee doen.

Blink Solar Panel Mount
Blink Solar Panel Mount

Naast de Blink Video Doorbell, presenteerde het merk vandaag ook haar Blink Floodlight Mount waarmee je 700 lumen aan LED verlichting hebt om passanten mee te beschijnen. Ook komt het merk met de Blink Solar Panel Mount die de Blink Outdoor camera blijvend van stroom kan voorzien.

Blink Floodlight Mount
Blink Floodlight Mount

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.