YouTube Music WearOS app is Samsung Exclusive

Galaxy Watch 4 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Onlangs lanceerde Samsung de Galaxy Watch 4. De eerste Samsung in jaren die weer op WearOS draait in plaats van het eigen Tizen. In ruil is een deel van Tizen samengevoegd met WearOS en heeft Samsung de rechten gekregen om als eerste het nieuwe WearOS in de schappen te leggen. Daar komt nog een interessante exclusive bij.

Samsung Galaxy Watch4

Google heeft namelijk ook een nieuwe YouTube Music app uitgebracht. Deze werkt alleen op de nieuwste WearOS en is daarmee eigenlijk ook een Samsung exclusive geworden… voor nu. De nieuwe app maakt het mogelijk om muziek direct naar het horloge te downloaden en daar vanaf te spelen. Zo kun je tijdens het sporten jouw smartphone thuislaten.

De Samsung Galaxy Watch Classic en Galaxy Watch 4 liggen vanaf vandaag in de winkel.

Galaxy Watch 4 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “YouTube Music WearOS app is Samsung Exclusive”

  1. Ja, ok, maar dit is dus niet echt Samsung-exclusive. Het is alleen voor de nieuwe WearOS te krijgen wat alleen op de nieuwe Samsung-horloges staat.

    Als VAG met een nieuwe motor komt die geïntroduceerd wordt in een VW, wil dat niet zeggen dat deze exclusief voor VW is, alleen dat deze toevallig op dat moment bij VW te krijgen is.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram