Waar blijft die dual-screen OnePlus nou?

OnePlus DualScreen

Afgelopen donderdag was het zo ver. Samsung onthulde haar nieuwe foldables. Tegelijkertijd verscheen er een tweet van OnePlus. Daarin zagen we een dubbel display, met de datum van die dag. Daarna bleef het stil. Wat zegt dit?

Kijken we goed naar het beeld, zien we relatief duidelijk dat dit geen foldable smartphone van OnePlus zal zijn. Het zou kunnen dat OnePlus, net als Microsoft, gewoon twee schermen strak naast elkaar plaatst. Daarmee zou OnePlus het eerste alternatief zijn op de dual-screen smartphone van Microsoft.

Het zou ook kunnen zijn dat OnePlus een screen cover gaat lanceren. Wellicht voor haar 9 Series. Daarmee zou je de productiviteit met het toestel kunnen vergroten. Maar dan is het wel een heel slank product geworden. Sinds LG zich uit de mobiele markt heeft teruggetrokken, doet niemand dit meer. Dus het is zeker een marktsegment waar OnePlus iets mee zou kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.