Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxy Watch4
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung lanceert WearOS smartwatch

Eerder dit jaar was het al groot nieuws. Google en Samsung zouden hun besturingssystemen voor smartwatches samenvoegen. Het resultaat is WearOS powered by Samsung en haar One UI Watch en de eerste smartwatch met dit OS is de Samsung Galaxy Watch4.

Weg is de kroon waar je aan kunt draaien, maar daar komt iets voor terug. Je kunt namelijk de ring om het glas gebruiken om snel door apps en berichten heen te scrollen (alleen op de classic uitvoering). Meer dan ooit staat het meten van jouw lichaam op de speclist van deze smartwatch.

Hij is namelijk uitgerust met nieuwe sensoren onder het klokje en in de twee knoppen. Daarmee kan de smartwatch jouw lichaamssamenstelling meten en jou meer inzicht geven in resultaten van jouw sportieve inspanningen. Dit is belangrijk omdat positieve verandering doorgaans heel klein op gang komt. De sensoren zijn ook in staat om ECG en bloeddruk te registreren.

Het display is een ronde Super AMOLED en de behuizing is van sterk aluminium en/of roestvrij staal. Het horloge is IP68 waterdicht en de accu gaat tot 40 uur mee. Dat is bijna twee dagen gebruiksduur.

De aluminium Galaxy Watch4 40mm gaat €269 kosten. De 44mm uitvoering €299. De Galaxy Watch Classic 42mm van rvs gaat €369 kosten of €399 voor de 46mm.

Samsung Galaxy Watch4 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.