Oppo lanceert haar Oppo A16s exclusief bij AH

Misschien is het omdat de lichtblauwe wel heel erg goed past bij het blauw van de Albert Heijn. Misschien ook helemaal niet. Hoe dan ook, bij AH hebben ze de primeur dat de Oppo A16s alleen daar verkocht zal worden.

De Oppo A16s is een Android smartphone met een 6,52 inch groot display. De selfiecamera zit in een inkeping weggewerkt en de vingerafdrukscanner zit op de zijkant van het toestel. Ondanks de 5.000mAh accu, meet het toestel 8,4mm dik.

Achterop het toestel vinden we een triple camera. De hoofdcamera meet 13 megapixels. Daarnaast krijg je een 2 megapixel dieptecamera en een 2 megapixel macrocamera zodat je keihard op insta kunt foodpornen met jouw allerhande creaties.

De Oppo A16s gaat €149 kosten en met 1.000 Airmiles krijg je nog eens een tientje korting op de prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram