Fotobewerking meets gaming met de snelle Agon Pro AF254FG monitor

Schaduwschermen zijn heel normaal voor monitoren die gebruikt worden voor foto- en videobewerking. Agon introduceert deze nu voor haar nieuwste gamingdisplay om gamers tegen verblinding door de zon en podiumverlichting te beschermen. Daarnaast heeft het display ook een beefy specsheet.

AGON PRO AG254FG

Fabrikant AOC levert met de Agon Pro AF254FG haar eerste monitor in de Agon Pro series. De monitor heeft een afmeting van 24,5 inch en is gebouwd op basis van een IPS display met een FullHD resolutie. Het scherm heeft een 1 ms GtG responsetijd en ondersteunt Nvidia G-Sync met Nvidia Latency Analyzer. Het scherm draait bovendien op 1 tot 360Hz. Jawel, het scherm heeft een dynamische verversingssnelheid.

Niet alleen eSporters zullen het scherm waarderen. Met 110% van het sRGB kleurbereik en een erg brede kijkhoek is het scherm ook interessant voor content creators.

Achterop de monitor is ruimte voor veel Agon FX LED verlichting. Het scherm komt met 14 verlichtingsmodi. Aan de voorkant zit ook nog een Agon logo LED projector.

De Agon AF254FG ligt vanaf september in de winkel voor €849.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram