De Amiga 500 ligt in 2022 weer in de winkel

Commodore Amiga 500

Eerder wisten de mensen van RetroGames al toestemming te krijgen om de Commodore 64 opnieuw uit te brengen. Nu volgt ook een remake van de Amiga 500. De klassieke homecomputer ligt komend jaar in de winkel.

Hoewel het design is gemaakt op basis van de Amiga 500, zal de emulator die erin zit, veel krachtiger zijn. Zo zou je alle oude Amiga software erop moeten kunnen draaien. Standaard zet RetroGames al 25 Amiga klassiekers op de nieuwe hardware.

De prijs van deze nieuwe versie is nog niet bekend. We weten alleen dat we de computer in het eerste kwartaal van 2022 mogen verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.