Oppo gaat in Turkije produceren

Oppo Fabriek in Istanbul

Op slechts een paar kilometer van OPPO’s regionale hoofdkantoor in Ataşehir, heeft Oppo een nieuwe fabriek uit de grond getrokken. Met een vloeroppervlak van 10.200 vierkante meter plaatst het merk een deel van haar productie een stuk dichterbij Europa.

Waar de techindustrie traditioneel haar productie naar China verplaatst *kuck Nokia*, doet het Chinese Oppo nu het omgekeerde. Voor de uitbreiding van haar productiecapaciteit plande met merk een fabriek in de provincie Istanbul. Istanbul, de hoofdstad, is interessant genoeg dé stad die zowel in Azië als Europa ligt.

Oppo Fabriek in Istanbul

In de fabriek worden 700 werknemers aan het werk gezet. 99% van hen zijn Turkse werknemers. Naast dit mooie aantal werknemers, is een groot deel van de fabriek volledig geautomatiseerd. De producten worden hier vanaf de basis gemaakt. Het gaat dus niet om enkel assemblage. De aanwezigheid van de fabriek levert naar verwachting 10.000 banen op in de toeleveringsketen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.