Nintendo Switch OLED
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nintendo ontkent ontwikkeling Switch opvolger

Nintendo kondigde afgelopen week de Nintendo Switch OLED editie aan. Ambitieuzere plannen dan dit zouden er momenteel nog niet zijn, zo laten de Japanners weten.

Al heel lang fantaseert menig gamer over een Nintendo Switch met 4K ondersteuning. Een prachtige stap voorwaarts in deze tijd waarin de 8K TV langzaamaan haar intrede doet. Bovendien is menig mobiele chipset al prima in staat om 2K en 4K gaming te leveren. Zelfs op hogere refreshrates. De Nvidia Tegra chipset verouderd dus een beetje.

Vanmorgen liet Nintendo via Twitter weten dat het bedrijf op dit moment nog geen plannen heeft voor een opvolger. Hoewel we verliefd zijn op het OLED design (en er vast wel weer één kopen), blijven we hopen dat we op niet al te lange termijn Mario in 4K mogen ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.