Kobo Elipsa eReader
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Kobo Elipsa, eindelijk fatsoenlijk studieboeken e-readen?

De Kobo ereaders scoren iedere keer erg goed in onze reviews, maar het blijven maar ereaders. Dit veranderd met de Kobo Elipsa. De eerste e-reader gemaakt om ook notities op te maken. En dat maakt het Kobo platform ineens heel interessant voor studieboeken.

Natuurlijk was het al langer mogelijk om min of meer bookmarks naar bepaalde secties van boeken te leggen alsmede het maken van aantekeningen in beperkte vorm. Maar met de Kobo Elipse kan dat nu gewoon met een stylus. Je kunt dus ook kleine tekeningen maken, pijlen trekken etc. Dit kun je niet alleen in eBooks, maar ook op PDF bestanden. Daarnaast bereid Kobo de funtionaliteit zo ver uit dat we ook heel veel features van apparaten als de Remarkable tegen komen. Zo kun je ook een notitieboek bijhouden, todo lijstjes schrijven etc.

Kobo Elipsa eReader

De Kobo Elipsa is geen gigantisch apparaat. Het display meet 10,3 inch. Het merk heeft gekozen voor een E Ink Carta 1200 anti-glare e-paper display.  Zoals je mag verwachten van Kobo met variabele LED verlichting en ComfortLight zodat de tint wordt aangepast op het moment van de dag. Met 32Gb krijg je veel opslagruimte. Het komt met een stylus en de Sleepcover.

Met deze nieuwe functies wordt het wel één van de duurste ereaders van Kobo tot nu toe, maar voor €399,99 krijg je wel heel veel functionaliteit.

Kobo Elipsa kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.