Dit zijn de OnePlus Buds Pro oordopjes

OnePlus bracht afgelopen week niet alleen de OnePlus Nord 2 de buhne op. Het Chinese bedrijf bracht nog een nieuw product met zich mee. Net voor our-oprichter Carl Pei zijn Nothing Ear(1) oordopjes lanceert, komt OnePlus met de Buds Pro; eveneens een true wireless headset.

Met de lancering van de OnePlus Buds Pro zegt OnePlus nog een flinke step up te zetten als het gaat om audiokwaliteit en digitale ruisonderdrukking (ANC). Vooral dat laatste is enorm belangrijk op de speclist van de headset. Daarnaast is er spraken van Dolby Atmos ondersteuning en OnePlus Audio ID waarmee het geluid nog meer op de luisteraar wordt afgestemd. De drivers meten zelfs 11 mm en slechts 92 ms lag wanneer ze in gaming modus worden gezet.

OnePlus Buds Pro

Het nieuwe, slimmere ANC systeem zou niet alleen repeterende geluiden succesvol wegdrukken. Het systeem zou ook zeer goed zijn in het wegdrukken van onregelmatig geluid. Denk daarbij met name aan gesprekken. Ieder oordopje krijgt hiervoor drie microfoons die samen 40dB aan omgevingsgeluid wegdrukken. Het systeem kan ook andersom worden gebruikt. Daarbij zorgt de headset voor heldere gesprekken, ook bij veel windruis. Zou het dan mogelijk worden om tijdens het fietsen telefoongesprekken te voeren?

De OnePlus Buds Pro gaan €149 kosten. Vanaf 18 augustus gaan ze in pre-order. Vanaf 25 augustus zijn ze te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram