Dit is de gigantische ultrawide Philips 498P9Z monitor

Philips 498P9Z

Zo ongeveer 60% van de GadgetGear.nl content wordt geproduceerd op de Philips Brilliance 499P9H monitor. Nu deze topper bijna twee jaar oud is, kiest het merk ervoor om deze redactiefavoriet te vervangen voor een model dat een flinke upgrade heeft gekregen.

Wie het uiterlijk bekijkt, ziet dat er geen enorme veranderingen zijn. Het is nog steeds een enorm 48,8 inch gebogen display. Dat is dus een diagonaal van 124 centimeter! Deze VA monitor heeft nu een verversingsgraad van 165Hz met ondersteuning voor adaptive sync. Dit maakt de monitor ook geschikter voor gaming. Bovendien zorgt de 1800r curve ervoor dat de afstand tot de buitenste randen van het display niet te groot wordt. Het display is VESA gecertificeerd DisplayHDR 400. De monitor komt ook met een USB hub zodat je toetsenbord en dergelijke direct op de monitor kunt inpluggen.

Philips 498P9Z

Vanaf augustus 2021 ligt de Philips 498P9Z in de winkel voor €1.149.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.