Logo GadgetGear.nl
Nokia Smart TV 2400A Afstandsbediening
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Deze Google TV functies komen naar Android TV

Google TV is Google’s eigen premium versie van Android TV. Een aantal functies die Google TV uniek maken, komen nu toch naar Android TV. Daarmee kunnen bezitters van Android TV devices deze nu ook gebruiken.

De mediaplayer zal nu zelfstandig trailers van films en series laten zien wanneer je hier de details van bekijkt. Dit is vergelijkbaar met de Netflix app op Apple TV. Dit is uit te zetten, wanneer je hier geen bandbreedte aan wilt verspillen.

Het meest opvallende is de discover tab die Google zal toevoegen aan het homescreen. Deze moet je helpen om nieuwe content te ontdekken. Met de voorkeuren instellingen kun je het filter van Google personaliseren voor betere aanbevelingen. Ook kun je hier een eigen watchlist beheren met films en series die je nog wilt zien.

Of en wanneer je deze update van Android TV ontvangt, hangt helemaal af van het beleid van de fabrikant van jouw toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.