Logo GadgetGear.nl
Bosch EasySaw en UniversalSaw
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bosch introduceert twee nieuwe 18V zagen

Bosch heeft vandaag twee nieuwe 18V decoupeerzagen gepresenteerd die compatible zijn met haar Power for All Alliance programma. De Bosch EasySaw 18V-70 is de instapper voor startende klussers. De UniversalSaw 18V-100 richt zich op de zwaardere klussen.

Bosch EasySaw 18V-70

De Bosch EasySaw 18V-70 is de eerste draadloze decoupeerzaag voor de onderkant van de markt die draadloos is. Deze zaag komt met ondersteuning voor het Bosch SDS systeem waardoor je snel een eenvoudig zaagbladen kunt wisselen. Deze zaag is gemaakt voor een zaagdiepte van maximaal 70mm. Bosch heeft ook een blazer in de zaag geplaatst die zaagsel voor de zaag verwijderd.

Bosch EasySaw en UniversalSaw

Bosch UniversalSaw 18V-100

De Bosch UniversalSaw 18V-100 is dé nieuwe decoupeerzaag van Bosch voor de reguliere klusser. Deze is gemaakt voor een zaagdiepte tot 100mm. Je kunt op vier snelheden zagen voor meer controle over de snede en het materiaal waarin je zaagt. Ook deze komt met een blazertje om de zaag vrij te houden van zaagsel.

Beschikbaarheid

De Bosch EasySaw 18V-70 komt in een kartonnen doos met één universeel zaagblad zodat je meteen kunt zagen. De Bosch EasySaw 18V-70 gaat €69,99 kosten. De Bosch UniversalSaw 18V-100 komt ook in een kartonnen doos, maar met twee universele zaagladen en een aantal handige accessoires. Deze gaat €89,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.