Bosch introduceert 18v klusstofzuiger

Lang, lang geleden mochten we al eens een 18 Volt kruimelzuiger van Bosch reviewen. Nu is er ook een grote stofzuiger die op datzelfde 18 Volt platform werkt. De mobiele 3-in-1 multi-talent AdvancedVac 18V-8.

De Bosch AdvancedVac 18V-8 is een stofzuiger voor zowel nat- als droogzuigen. Met een grote hoeveelheid aan accessoires probeert Bosch deze stofzuiger zo breed inzetbaar mogelijk te maken. Daarbij is hij in ieder geval aan te sluiten op Bosch powertools.

Bosch AdvancedVac 18V-8

Het maakt daarbij niet uit of je aarde aan het opzuigen bent of water rondom een lekkende wasmachine. Opvallend is dat je kunt wisselen tussen nat en droog zuigen zonder filters te verwisselen. Daarnaast kun je de machine ook omzetten in een blower. Denk aan het wegblazen van bladeren in de herfst of het opblazen van een luchtbedje in de zomer.

De maximale zuigkracht van deze machine ligt op 92 mbar. Hij verplaatst maximaal 29 liter lucht per seconde en de slang is 1,8 meter lang. Op een enkele acculading is hij vier tot zes minuten te gebruiken.

Beschikbaarheid

De Bosch AdvancedVac 18V-8 gaat €119,99 kosten, zonder accu en lader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram