WWDC Highlights: Apple TV

Er komt niet echt een nieuwe versie van het besturingssysteem Apple TV. Wel komen er nieuwe functies. Daarin wordt onder anderen de samenwerking met de Apple AirPods verbeterd. Die gaan nu spatial audio ondersteunen om zo een nog ruimtelijker geluid te laten horen.

Ook komt er een betere koppeling met de Apple HomePod speakers en Siri. Zo kun je Siri vragen een filmpje op te zetten en het geluid van Apple TV over de HomePod Mini speakers af laten spelen. Let wel, er wordt heel specifiek Mini benoemt en dat kan twee redenen hebben. Waarschijnlijk is dit omdat Apple de oude HomePods aan het uitverkopen is en massaal inzet op de mini. Daarnaast kan het zijn dat het als functie daadwerkelijk niet naar de oude HomePod komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram