Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

WWDC Highlights: Apple TV

Er komt niet echt een nieuwe versie van het besturingssysteem Apple TV. Wel komen er nieuwe functies. Daarin wordt onder anderen de samenwerking met de Apple AirPods verbeterd. Die gaan nu spatial audio ondersteunen om zo een nog ruimtelijker geluid te laten horen.

Ook komt er een betere koppeling met de Apple HomePod speakers en Siri. Zo kun je Siri vragen een filmpje op te zetten en het geluid van Apple TV over de HomePod Mini speakers af laten spelen. Let wel, er wordt heel specifiek Mini benoemt en dat kan twee redenen hebben. Waarschijnlijk is dit omdat Apple de oude HomePods aan het uitverkopen is en massaal inzet op de mini. Daarnaast kan het zijn dat het als functie daadwerkelijk niet naar de oude HomePod komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.