Windows 11 Logo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Windows 11 compatibiliteitscheck offline gehaald

Sinds afgelopen weekend is bekend dat Windows 11 onderweg is. Voor iedereen die twijfelt over de overstap, lanceerde Microsoft een online compatibiliteitscheck. Deze heeft het bedrijf echter weer offline gehaald.

De app om te checken of jouw PS de overstap mag maken, bleek slecht te functioneren. Naast dat veel gebruikers een foutmelding kregen, waren er ook veel onterecht negatieve uitslagen. Microsoft gaat de tool nu eerst herstellen. Daarnaast blijken nog niet alle chipsets te zijn getest op het functioneren met Windows 11.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.