TCL 10 Tab Max
Arjan Olsder
Arjan Olsder

TCL introduceert twee nieuwe Android tablets

TCL introduceert met de TCL Tab 10S en TCL 10 TAB MAX twee Android tablets die volgends eigen zetten een best in class display ervaring bieden in het segment onder de €300.

 TCL Tab 10S

De TCL Tab 10S is een 10,1 inch tablet met NXTVISION. Dit is een stukje beeldmanipulatie waardoor het display betere kleuren neer moet zetten. Bovendien waarschuwt het systeem ook wanneer je te dicht op het scherm kijkt en past het de schermhelderheid aan op basis van omgevingslicht.

TCL TAB 10S

Onder de motorkap van deze Android tablet ligt een MediaTek M8768 octa-core chipset met 3GB werkgeheugen in combinatie met 32GB opslagruimte. Streamen doe je met een 5 megapixel selfiecamera en een 8 megapixel camera aan de achterkant.

De TCL Tab 10S komt met een 8.000mAh accu. Deze zou goed moeten zijn voor 8 uur intensief gebruik. Daarnaast komt de tablet met een 18 Watt snellader. Daarnaast ontvang je ook nog een T-Pen stylus.

TCL 10 TAB MAX

De TCL 10 TAB MAX is net wat meer premium. Bij deze tablet vermeld TCL expliciet dat hij met een FHD+ 10,36 inch display komt. Ook de chipset is wat royaler opgezet met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Bij de TCL 10 TAB MAX stream je met een 8 megapixel selfie camera en een 13 megapixel camera achterop.

TCL 10 Tab Max

Beschikbaarheid

De TCL Tab 10S gaat €199 kosten. De TCL 10 TAB MAX schuift voor €249 over de toonbank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.