Logo GadgetGear.nl
Sonos Radio HD
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sonos Radio HD nu in Nederland

Ik zit er al de hele avond naar te luisteren, Sonos radio. Sonos kennen we natuurlijk al jaren als bouwer van de eerste echt goede multiroom speakers. Tegenwoordig leveren ze dus ook muziek voor hun speakers.

Nu TuneIn steeds agressiever wordt met advertenties in streams, is de tijd rijp voor Sonos om zelf de radiomarkt op te gaan. Dit zoen ze met Sonos Radio HD. Het concept van Sonos Radio is dat artiesten zelf playlists maken. Die zijn dan over Sonos speakers te beluisteren. Op deze manier komen fans in aanraking met nieuwe muziek.

Voor Sonos Radio HD moet je echter wel een abonnement afnemen. Daar krijg je dan de radiostreams voor terug, in hoge resolutie. Daarnaast knalt Sonos geen reclame tussen de muziek. De stream is op basis van 16-bit 4.4,1kHz FLAC encoding. Wil je niet betalen, dan is er de gratis Sonos Radio stream met reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.