Logo GadgetGear.nl
Philips Hue scene galerij
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Signify lanceert Philips Hue app 4.0

Sinds vanochtend is hij online; de vierde generatie van de Philips Hue app. Een app die door het team van Signify helemaal opnieuw is opgebouwd om kleine en grote ergernissen zoveel mogelijk in de kiem te smoren. Daarnaast zet het de basis voor verder ontwikkeling en introductie van nieuwe mogelijkheden voor Philips Hue gebruikers.

Onder de verbeteringen van de app valt bijvoorbeeld de visualisatie van wat een lamp doet. In het lampenoverzicht zie je dus beter de kleur en sterkte van dimmen op een Hue lamp. Daarnaast kun je kamers en zones vrij door elkaar gebruiken in het overzicht of juist van elkaar scheiden.

De belangrijkste functie die Signify toevoegt is de ondersteuning van de nieuwe Hue scene galerij. Deze doet een beetje denken aan de scenes uit de allereerste Hue app. Daarin stonden foto’s waar je gemakkelijk kleuren uit kon kiezen. Nu zijn het licht designers die paletten voor je klaarzetten om uit te kiezen.

Philips Hue scene galerij

De app wordt geleidelijk uitgerold. Binnen een week zal bij iedereen de app updaten. Wil jij meteen met de nieuwe app aan de slag, dan kun je deze mogelijk al handmatig updaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.