Sony DualSense Controllers
Arjan Olsder
Arjan Olsder

PlayStation 5 DualSense controller nu ook in rood en zwart

Hoewel het nog steeds voor winkeldeuren kamperen is in de hoop een PlayStation 5 te kunnen kopen, liggen de DualSense controllers wel overal op voorraad. En naast die witte, komt Sony met nog twee uitvoeringen.

Sony verkoopt vanaf vandaag namelijk ook de Cosmic Red en Midnight Black uitvoeringen van de DualSense Wireless controllers. Daarbij zijn de witte delen vervangen voor rode en zwarte delen. Technisch lijkt er niets veranderd aan de controllers.

Stiekem hopen we dat Sony ook met PS5 consoles in dezelfde kleurstelling gaat komen… of gewoon meer witte 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.