Philips Momentum is een monitor speciaal voor Xbox

Een monitor speciaal ontworpen voor de Microsoft Xbox, dat is de Philips Momentum gaming monitor. Speciaal voor de Xbox Series X|S is de monitor zelfs voorzien van HDMI 2.1.

Met een 120 Hz display, een HDMI 2.1 poort en een hoog contrast heeft Philips fabrikant MMD het voor elkaar. De eerste Designed for Xbox monitor is een feit. Daarnaast is het scherm ook nog eens DisplayHDR 1000 gecertificeerd. Het display dat MMD erin legt heeft een 4K resolutie zodat je met optimale details en snelheid kunt gamen.

Philips Momentum 559M1RYV

Zoals je van een console monitor mag verwachten, komt hij in maatje TV. Dit wil zeggen dat het een 55 inch display is met een late input lag. De monitor komt ook met een Bowers & Wilkins soundbar voor een groots geluid. Ja, dat zijn die jongens die pro zijn in audio en ook soundbars voor Philips TV’s van moederbedrijf TP Vision maken. Klinkt het al een beetje als een TV zonder tuner..? De monitor is eigenlijk een samenwerking tussen Microsoft en datzelfde TP Vision, dus dat is niet raar. Daarom zit er ook gewoon ambilight op.

Beschikbaarheid

De Philips Momentum 559M1RYV ligt in augustus in de winkel voor €1.399.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram