Lekker complotten met KIJK Special

Beeldbewerking, waanbeelden en complotten lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. En wat is het heerlijk om over complotten te lezen… In de Kijk Special gaat het magazine compleet los op alle grote complottheorieën die er zijn.

Uiteraard zijn complettheorieën niet meer dan dat, theorieën. Maar ik geef toe, we hebben al een exemplaar op de redactie ontvangen. Het is heerlijk weglezen over de meest waanzinnige samenzweringen die zouden bestaan. Leuk detail is dat de redactie van Kijk ook echt op zoek is gegaan over de complottheorieën die in Nederland spelen. Bijvoorbeeld over de Oranjes en de Bildenbergers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram