Logo GadgetGear.nl
KIJK Complot
Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Lekker complotten met KIJK Special

Beeldbewerking, waanbeelden en complotten lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. En wat is het heerlijk om over complotten te lezen… In de Kijk Special gaat het magazine compleet los op alle grote complottheorieën die er zijn.

Uiteraard zijn complettheorieën niet meer dan dat, theorieën. Maar ik geef toe, we hebben al een exemplaar op de redactie ontvangen. Het is heerlijk weglezen over de meest waanzinnige samenzweringen die zouden bestaan. Leuk detail is dat de redactie van Kijk ook echt op zoek is gegaan over de complottheorieën die in Nederland spelen. Bijvoorbeeld over de Oranjes en de Bildenbergers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.