Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Film1 Action nu ook op Amazon Prime Video

Amazon Prime ondersteunt sinds vorig jaar content kanalen van andere aanbieders. Daar is nu ook het eerste Film1 kanaal aan toegevoegd. Amazon Prime leden kunnen nu het Film1 Action kanaal aan hun accounts toevoegen via de Prime Video app.

Film1 Action is het vierde Film1 kanaal dat nu op Prime Video te vinden is. Eerder al werd de content van Film1 Premiere, Film1 Drama en Film1 Family aan de dienst toegevoegd.

Hoewel je voor de Film1 kanalen wel een extra in-app abonnement moet afnemen, heeft het voor Prime Video gebruikers wel een groot voordeel. Namelijk dat het hele aanbod in één app zit en de betalingen over één factuur verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.