OnePlus Nord CE 5G
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de OnePlus Nord CE 5G

Hij is officieel; de OnePlus Nord CE 5G. Met dit toestel heeft het merk de succesvolle Nord series met een aantal aanpassingen naar een nog lager prijspeil weten te brengen.

Het CE in de naam OnePlus Nord CE 5G staat namelijk voor Core Edition. Alle overbodige liflafjes zijn eruit om gewoon een degelijk toestel voor een lage prijs neer te zetten. Met een Triple camera, dat dan weer wel.

OnePlus lijkt het dit keer dan ook nog slimmer te hebben aangepakt. Je krijgt nog steeds een AMOLED display en deze draait zelfs op 90Hz. Het cameraeiland heeft een main camera van 64 megapixel en die andere twee… okay, dat zijn dan wel liflafjes. Dat zijn namelijk een veel kleinere groothoek en monochrome camera. Met andere woorden, het gaat er gewoon om dat er een heel goede main camera in zit.

Iets anders is dat OnePlus niet kiest voor een budget chipset. Het merk kiest de nieuwe Qualcomm Snapdragon 750G chipset met 5G modem. Die is lekker snel in het middensegment en kan zelfs al prima gebruikt worden om op te gamen.

OnePlus Nord CE 5G

Pure luxe is de verpakking. Waar toestellen als de iPhone en Samsung Galaxy S21 zo kaal mogelijk worden geleverd, gaat OnePlus er nog steeds vanuit dat je liever een compleet verhaal krijgt. Dus met transparante backcover, WARP Charge 30T Plus lader en laadkabel.

Naast verschillende kleuren krijg je drie uitvoeringen om uit te kiezen. 6GB+128GB voor €299, 8GB+128GB voor €329 en 12GB+256GB voor €399.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.