Super Mario Party krijgt gratis multiplayer update

Super Mario Party kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Vorig jaar plaatsten we al een review van Super Mario Party op de Switch. Een game die ik nog steeds veel met vrienden speel, maar sinds Corona is dat met de maatregelen toch net wat minder. Gelukkig komt Nintendo nu met een toffe update.

Iedereen die Super Mario Party bezit, krijgt van Nintendo een gratis update met online multiplayer ondersteuning. Uiteraard verloopt dat via Nintendo Switch Online, dus dat moet je ook in je pocket hebben. Maar dan kun je online tegen wildvreemden spelen en dat maakt het natuurlijk weer een stuk spannender dan een spelletje tegen de AI. Je kunt in totaal uit 20 karakters kiezen en kunt ook met anderen in een duo spelen om zo een groter tactisch voordeel te behalen in de game. In totaal zijn 80 minigames beschikbaar in Super Mario Party.

Super Mario Party kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram