Steelseries introduceert de Rival 5 multi-gaming muis

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Er zijn veel gamingmuizen die specifiek zijn ontwikkeld voor één type game. Onhandig natuurlijk als je het ene moment een FPS speelt en het andere moment los gaat in een MOBA. Voor die gamers ontwikkelde Steelseries de Steelseries Rival 5.

SteelSeries Rival 5 USB kabel

De Steelseries Rival 5 is een muis met in totaal 9 programmeerbare knoppen. Vijf daarvan zitten op de zijkant, bij de duim (of de pink voor lefty’s). De muis is zo ontworpen dat hij geschikt is voor alle grepen van gamers. Bovendien zijn er tien lichtzones voor SteelSeries’ PrismSync verlichting. De muis weegt 85 gram en komt met een Mesh USB kabel. De muis krijgt een TrueMove Air sensor met een maximale DPI van 18.000.

SteelSeries Rival 5

Het instellen van de verlichting en het programmeren van de knoppen gaat via de SteelSeries Engine software. Deze kan ook herkennen welke game je speelt en daarmee automatisch het juiste profiel selecteren.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram