Logo GadgetGear.nl
SteelSeries Rival 5
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Steelseries introduceert de Rival 5 multi-gaming muis

Er zijn veel gamingmuizen die specifiek zijn ontwikkeld voor één type game. Onhandig natuurlijk als je het ene moment een FPS speelt en het andere moment los gaat in een MOBA. Voor die gamers ontwikkelde Steelseries de Steelseries Rival 5.

SteelSeries Rival 5 USB kabel

De Steelseries Rival 5 is een muis met in totaal 9 programmeerbare knoppen. Vijf daarvan zitten op de zijkant, bij de duim (of de pink voor lefty’s). De muis is zo ontworpen dat hij geschikt is voor alle grepen van gamers. Bovendien zijn er tien lichtzones voor SteelSeries’ PrismSync verlichting. De muis weegt 85 gram en komt met een Mesh USB kabel. De muis krijgt een TrueMove Air sensor met een maximale DPI van 18.000.

SteelSeries Rival 5

Het instellen van de verlichting en het programmeren van de knoppen gaat via de SteelSeries Engine software. Deze kan ook herkennen welke game je speelt en daarmee automatisch het juiste profiel selecteren.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.