Steelseries introduceert de Prime series muizen en headset

Steelseries introduceert vandaag een nieuwe serie gaming hardware voor de wat kleinere portemonnee. Met de Prime series is het ontwerp van de producten vereenvoudigd en is de focus gelegd op alles dat echt belangrijk is.

Prime muizen

In de Prime series worden drie muizen gelanceerd. De Prime (€59,99) muis is de meest basic muis die er is, maar komt al wel met de TrueMove Pro optische sensor van Steelseries. De muis weegt slechts 69 gram en komt met verlichting in het muiswiel. Bovendien krijg je ook twee duimknoppen.

De Prime+ (€79,99) is een uitgebreidere uitvoering van de Prime. Met de knop onderop kun je de DPI en pollingsnelheden aanpassen. Er zit zelfs een display onder om de status van die instellingen weer te geven. Hier kiest Steelseries ook al voor de iets luxere TrueMove Pro+ sensor met lift-off detectie.

De Prime Wireless (€89,99) is het luxepaardje uit de serie. Dezelfde muis maar draadloos met een interne accu. Net als bij de bovenstaande muizen krijg je een flex USB kabel waarmee het prima gamen is, maar nu alleen om de muis op te laden. De muis maakt gebruik van een eigen low-latency 2.4GHz verbinding, waarvoor de dongel ook is inbegrepen. Ondanks de accu, weegt deze muis toch slechts 80 gram en op een enkele acculading gaat de muis 100 uur mee.

Headsets

Steelseries introduceert 1 headset in de prime series. Dat is de Arctis Prime (€119,99). Het is een echte Steelseries Arctis headset zoals we gewend zijn, maar toch met enkele besparingen. Denk aan het weglaten van de verlichting en iets eenvoudiger materiaalgebruik. Toch levert Steelseries wel kabels voor 3,5mm single en dual-plug gebruik.

Steelseries Arctis Prime

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram