Samsung lanceert de Galaxy Tab S7 FE en Tab A7 Lite

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Samsung lanceerde afgelopen week twee nieuwe Android tablets. De Samsung Galaxy Tab S7 FE en Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Beide tablets komen in verschillende kleuren en draaien op Android 11.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

De Samsung Galaxy Tab S7 FE is de meest serieuze van de twee. Deze tablet komt met een 12,4 inch 2.560×1.600 WQXGA TFT display. De tablet draait op Android 11, heeft voorop een 5 megapixel selfie camera en achterop een 8 megapixel camera. Je krijgt een onbenoemde octa-core chipset met 2×2.2GHz en 6×1.8GHz processorkernen. De chipset bestaat afhankelijk van de uitvoering uit 4 tot 6GB werkgeheugen en 64 of 128GB opslagruimte. Je kunt zelf nog een microSD kaart plaatsen.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

De accu meet 10.090mAh en kan met maximaal 45 Watt worden geladen. Die lader krijg je er niet bij van Samsung. De tablet kan gebruik maken van WiFi, maar ook een eigen 5G verbinding. Voor entertainment is deze tablet voorzien van AKG Dolby Atmos stereospeakers. Daarnaast kun je deze tablet met een S-pen gebruiken.

Samsung geeft deze high-end Android tablet een prijskaartje van €649 mee. Hij ligt vanaf 18 juni in de winkel.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Samsung presenteert de Samsung Galaxy Tab A7 Lite als een handzame tablet voor entertainment onderweg. Met 8,7 inch is het display wat kleiner en de resolutie is met 1.340×800 (WXGA+) dan ook net iets kleiner. Ook deze tablet draait op Android 11 en is connected via WiFi en mobiel, alleen hier over 4G LTE.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Je krijgt achterop wederom een 8 megapixel camera, maar voor videocalls moet je het doen met een 2 megapixel selfiecamera. De onbenoemde chipset komt met 4×2.3GHz en 4×1.8GHz processorkernen. Daarnaast krijgt de chipset 3GB werkgeheugen en 32GB opslag. Ook hier kun je weer een microSD kaartje plaatsen.

Met 5.100mAh is deze compacte tablet voorzien van een kleinere accu. Bovendien kan deze met een maximale snelheid van 15 Watt laden. Ook hier geeft Samsung je geen lader mee. De tablet komt met stereospeakers die Dolby Atmos gecertificeerd zijn.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite ligt vanaf 18 juni in de winkel voor €169. Over Android updates voor deze budget tablet is niets gecommuniceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.