Filmbox lanceert in Nederland

Nederlandse TV kijkers zijn met Filmbox weer een filmkanaal rijker. Net als FOX, richt de zender zich geheel op series en films. Daarbij gaat het om programmatische content en niet on-demand.

De zender lanceert al meteen met een thema-avond. Op de vrijdagavond mag je van de zender iedere week drie horrorfilms verwachten. Onder anderen met titels van Nederlandse bodem.

Filmbox is een kanaal van SPI International. Dat bedrijf laat op haar website een flink aanbod themakanalen zien waarvan niet duidelijk is of en waar die kanalen te vinden zijn.

Filmbox heeft al een deal voor weergave op Canal Digitaal en ook Online zal binnenkort Filmbox doorgeven. Op Ziggo, Delta, KPN, T-Mobile, Tele2 en Caiway is de zender nog niet beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments on “Filmbox lanceert in Nederland”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram