Logo GadgetGear.nl
Black Shark 4
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de Black Shark 4 gamingphone

Black Shark presenteerde afgelopen week de Black Shark 4 gamingphone. Het doel van het Chinese merk is om voor €499 een betaalbare gamingphone op de markt te zetten.

De Black Shark 4 zal draaien op de Qualcomm Snapdragon 870 chipset. Die komt in twee varianten. Een versie met 8GB LPDDR5 werkgeheugen en 128GB opslag voor €499 en een versie met 12GB LPDDR5 werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Voor de opslagruimte heeft het merk gekozen voor de snelle UFS 3.1 technologie. Die moet er voor zorgen dat je games snel laden.

Black Shark 4

Voor gamers zijn constante prestaties natuurlijk enorm belangrijk. Daarvoor plaatst het merk haar sandwich vloeistofkoeling bovenop de chipset. Bovendien is er een optionele fan met RGB LED’s die je achterop het toestel kunt klikken.

Met die speciale hardware stopt het niet. Het merk komt ook met magnetische pop-up triggers. Zo krijg je toegang tot fysieke schouderknoppen om je game mee te spelen. Wil je groter, kun je grotere triggers bijbestellen.

Er is gekozen voor een cinematig gaming display. Dit betekent zoveel als een 6,67 inch AMOLED display. Deze heeft een snelheid van 144Hz. De response snelheid bij aanraking ligt zelfs op 720Hz. Om door te gamen, kun je onder het display een 4.500mAh accu verwachten. Deze is op te laden met een 120 Watt lader, al levert het merk standaard slechts een 67 Watt lader mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.