Clubhouse App op Google Play
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Clubhouse is er voor Android… nouja…

Begin dit jaar was Clubhouse echt booming, maar alleen onder iOS gebruikers. Hetgeen veel commentaar opleverde vanuit het Android kamp. De Android app is er nu, maar de beschikbaarheid zal niet iedereen aanstaan.

Clubhouse heeft haar Android app eindelijk klaar, maar is nog wat voorzichtig in het lanceren. De app is een beta en wordt voor nu alleen uitgerold in de VS. Gebruikers in Nederland kunnen de app al wel zien in Google Play. Je kunt je daar ook alvast registreren. Je krijgt de app dan zodra deze beschikbaar is. Om in te loggen moet je wel nog steeds een invite hebben van een clubhouse gebruiker en wanneer de download beschikbaar is, is nog onbekend. De makers zullen eerst live gaan in andere Engelstalige markten.

Hoewel het de vraag is hoe hot Clubhouse is tegen de tijd dat Nederlandse Android gebruikers ermee aan de slag kunnen, knagen ook de andere grote netwerken aan de poten van Clubhouse. Zo is Facebook bezig met Live Audio Rooms, Spotify met de Locker Room, Twitter met Spaces en Reddit met Talks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.