Acer introduceert de Swift X met AMD Ryzen en Nvidia RTX 30-Series

Acer heeft de nieuwe Swift X series laptops aangekondigd. Deze nieuwe series van Acer combineert een AMD Ryzen 5000-Series chipset met een Nvidia RTX 30-Series laptop GPU voor entertainment on the go.

Om precies te zijn wordt deze laptop voorzien van de Nvidia GeForce RTX 3050 Ti. Hierdoor krijg je als creatieve professional aardig wat rekenkracht in deze compacte laptop. Bovendien gaat de accu 17 uur mee wanneer je de laptop regulier gebruikt.

Acer Swift X

De Acer Swift X komt met een 14 inch IPS LCD display. Deze dekt 100% van het sRGB kleurengamma. Het scherm is voorzien van een blauwlicht filter. De behuizing is opgetrokken uit metaal. De laptop weegt hierdoor 1,39 kg en meet op het dikste punt 17,9mm.

De laptop is voorzien van USB-C poorten voor het opladen, streamen en aansluiten van accessoires. De vingerafdruksensor is geschikt voor Windows Hello en draadloos maakt hij gebruik van WiFi 6.

De Acer Swift X SFX14-41G ligt in het laatste kwartaal van dit jaar in de winkel voor €999. Het is dus nog even wachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram