ZTE Axon 30 Ultra
Arjan Olsder
Arjan Olsder

ZTE lanceert de Axon 30 Ultra

Met de ZTE Axon 30 Ultra lanceert het Chinese merk een Android smartphone die stiekem toch wel een beetje gericht is op gamers. Zonder de bank te breken krijg je een toestel met een Qualcomm Snapdragon 888 chipset en een 144MHz display.

De ZTE Axon 30 Ultra draait op de nieuwste en snelste Qualcomm 5G chipset en wel de Qualcomm Snapdragon 888. In de minste versie krijg je 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Daarnaast zijn er 12GB+256GB en 16GB+1TB uitvoeringen van het toestel verkrijgbaar.

ZTE Axon 30 Ultra

De ZTE Axon 30 Ultra draait op Android 11 met ZTE’s MyOS11 grafische schil daaroverheen. Het display telt 6.67 inch en draait op FullHD+ resolutie. Het gaat om een 144MHz AMOLED curved display.

Achterop zit een indrukwekkend camera-eiland. Deze beschikt over een 64 megapixel SONY IMX686 OIS camera, een 64 megapixel Samsung UltraWide, een 64 megapixel portretlens en een 8 megapixel OIS zoomlens van 5x tot 10x. Voorop krijg je een 16 megapixel selfiecamera.

Het toestel komt met een 4.600mAh accu en kan opgeladen worden via USB-C 3.1. De vingerafdruksensor ligt onder het display.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.