Logo GadgetGear.nl
Xgimi Horizon Pro 4K Projector
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xgimi lanceert de Xgimi Horizon en Horizon Pro 4K projector

Xgimi is nog geen heel bekend merk, maar deze jongens zijn hard op weg met de productie van high-end projectors. We hebben de eerste indrukwekkende sample inmiddels binnen en meteen krijgen we al het nieuws over de nieuwe Horizon series.

Xgimi Horizon Pro 4K projector

Het neusje van de zalm is de Xgimi Horizon Pro projector. Deze projector krijgt een 4K resolutie mee met een lichtopbrengst van 2.200 ANSI lumens. Om het gebruik te vergemakkelijken draait de projector op het echte Android TV. Maar dat is niet de enige investering in de beleving. De projector is namelijk ook voorzien van Harman-Kardon speakers.

Xgimi Horizon Pro 4K Projector

Xgimi Horizon FullHD projector

De Xgimi Horizon lijkt sterk op haar grotere broertje. Ook deze projector komt met een Harman-Kardon speakerset en met Android TV. Met 2.000 ANSI Lumens is deze projector heel iets minder sterk. Daarnaast werkt deze projector op FullHD in plaats van 4K.

De afstandsbediening die Xgimi bij deze high-end projectors levert lijkt sterk op de nieuwe van Samsung en heeft daarmee echt een luxe uitstraling. Xgimi laat vooral de reclameknoppen van Samsung weg uit het ontwerp. Optioneel is er een mooie design standaard leverbaar. Beide projectors zitten in dezelfde behuizing.

Binnenkort lees je de review van de Xgimi Mogo Pro projector hier bij GadgetGear.

Xgimi kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.