Winnen: 3X Escape Room Puzzle Adventures Secret of the Scientist
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Winnen: 3X Escape Room Puzzle Adventures Secret of the Scientist

We mogen namens Identity Games dit weekend weer een mooie prijs weggeven. Dat wil zeggen, we mogen er drie weggeven. Ze stoppen hun nieuwste Escape Room game in de tombola van GadgetGear.

In Escape Room Puzzle Adventures Secret of the Scientist ga je voor het eerst aan het puzzelen voor je in staat bent om de raadsels van een wetenschapper op te lossen. In onze review lees je hier alles over.

Winnen: 3X Escape Room Puzzle Adventures Secret of the Scientist

Wil je één van deze waanzinnige prijzen van onze vrienden van Identity Games winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt tot en met 16 april.

Escape Room kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.