Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

VanMoof voegt Apple’s Find My service toe aan nieuwe fietsen

Wanneer je vanaf vandaag een nieuwe VanMoof S3 of X3 besteld, krijg je een net iets andere fiets dan gisteren. De nieuwe lichting bevat namelijk de Apple Find My service.

De nieuwe lichting fietsen van VanMoof is gecertificeerd voor Apple’s Works with Apple Find My. Een soort item tracker service van Apple. VanMoof is naar eigen zeggen het eerste merk dat eBikes geschikt maakt voor de dienst.

Net als bij Tile, maakt Apple gebruik van alle iOS devices in de buurt om verloren items terug te vinden. Dus raakt jouw VanMoof zoek, dan zoeken alle Apple gebruikers in de regio passief mee naar jouw fiets. Iets dat zeker in het stedelijk gebied enorm goed zal werken. Daarnaast blijft het merk natuurlijk ook haar eigen tracking aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.