TCL introduceert de TCL 20L en TCL 20L+ smartphones

TCL 20L+

TCL kondigde al eerder opvallende smartphones aan, maar zal nu ook echt haar smartphones naar Nederland brengen. Van de nieuwe modellen die TCL vandaag aankondigde, komen de TCL 20L en TCL 20L+ ook echt hier in der schappen te liggen.

TCL 20L+

Van de toestellen uit de 20 Series die TCL naar Nederland brengt, is de TCL 20L+ de koploper. Een smartphone waarbij fotografie een belangrijke USP is, maar waarmee TCL zich wel echt op het middensegment richt. Voor €259 krijg je dan ook een Android smartphone met quad camera. De main camera in dit camera-eiland heeft een resolutie van 64 megapixels.

TCL 20L+

Het toestel komt met een Circular Polarization display. Met dit display moeten kleuren ook in volle zon goed te zien zijn. Het display meet 6,67 inch en draait op een FullHD resolutie. Je krijgt 256GB opslagruimte en 6GB werkgeheugen.

TCL 20L

Tussen de TCL 20L+ en de TCL 20L zit weinig prijsverschil. Voor €229 krijg je ook hier een toestel met FullHD display van 6,67 inch en die nieuwe polarisatie technologie. Met 128GB opslag en 4GB werkgeheugen is dit toestel iets beperkter qua capaciteit. Ook de main camera moet het nu met 48 megapixels doen.

TCL 20L

Beide toestellen draaien op Android 11 en krijgen een update naar Android 12 zodra beschikbaar. Dat is voor het middensegment een heel mooie belofte.

TCL Moveaudio S600

Naast twee Android smartphones, komt ook de TCL Moveaudio S600 in de schappen te liggen. Dit is een headset met hybride ANC ruisonderdrukking. Wear detectie maakt dat deze headset automatisch in standby gaat wanneer je deze niet gebruikt. De TCL Moveaudio S600 krijgt een prijskaartje mee van €149.

TCL 20L kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

2 reacties

  1. De info over de SoC vergeten? Ik moest opzoeken dat het gaat om de Snapdragon 662. Ben benieuwd hoe deze presteert. Die Poco M3 waren jullie niet zo positief over, qua prestaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

TCL 20L kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com