TCL brengt C-Series TV's en soundbar naar de Benelux

TCL gaat grootser inzetten op de Benelux. Vandaag presenteerde het Chinese merk verschillende nieuwe apparaten, waaronder de C-Series TV en bijbehorende TS8132 soundbar.

C-Series TV’s

In de nieuwe C-Series brengt TCL de C72, C72+ en C82 naar Nederland. Deze nieuwe TV’s zouden in het vierde kwartaal in de winkel moeten liggen. De top is de TCL C82. Deze TV draait op Android TV en komt met een Onkyo sound system dat geschikt is voor Dolby Atmos. Daarbij beschikt deze TV over een subwoofer achterop het display. Voor de beeldplaat is een 4K mini-LED display gekozen met QLED. Dit model is geschikt voor HDR 10+ content. Het display draait op 100Hz.

TCL C82

De C72+ serie bestaat uit 4K QLED TV’s met 100Hz clarity motion. Ook deze TV’s worden smart gemaakt met Android TV. Ook deze TV komt met een Onkyo Dolby Atmos speaker.

TCL C72+

Onderaan de ladder staat de TCL 72. Een 4K QLED met eveneens Android TV erop. Ook deze TV komt met een Onkyo Dolby Atmos speaker.

TCL C72

TS8132 Soundbar

Wil je nog meer Dolby Atmos geluid in huis, presenteert TCL ook de TS8132 Soundbar. Deze 2.1 soundbar bevat een ingebouwde Chromecast en ondersteuning voor Apple AirPlay. De verbinding met de TV verloopt via eARC en biedt ondersteuning voor Dobly Vision 4K Pass-thru.

Nog meer

Naast deze TV’s en soundbar, komt TCL ook met een airco, wasmachine, luchtreiniger, stofzuigrobot en andere apparaten. Deze zijn allemaal connected om zo, op logische wijze, met elkaar samen te werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram