Nokia Mobile wordt een wereldwijde (NVMO) telefoon provider

Nokia X20

Bij het Fine-Chinese Nokia gaan de ambities verder dan alleen smartphones op de markt brengen. Nokia wil ook de telefoonabonnementen aan haar gebruikers gaan leveren om zo een stabiele inkomstenstroom op te bouwen en nog meer controle te krijgen over haar klanten.

Wat ooit begon als HMD Connect, wordt nu Nokia Mobile. Een virtuele netwerkprovider (NVMO) die als eerst aftrapt in het Verenigd Koninkrijk. Daarna zou Nokia Mobile langzaam over de rest van de wereld worden uitgerold.

Met HMD Connect zette het merk al eerder een stap in deze markt. HMD Connect is een globale roamingdienst waar je goedkope mobiele diensten kunt afnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.