Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Netflix introduceert ‘shuffle’ modus

Netflix is vandaag begonnen met de lancering van haar Play Something functionaliteit. Netflix introduceert de functie speciaal voor gebruikers die moeite hebben om te kiezen uit het portfolio van de grote streamer.

Netflix zal niet zomaar wat voorschotelen. De dienst kent de films en series die je kijkt. Op basis daarvan zal nieuwe content worden voorgesteld aan de kijker. Bevalt de keuze niet, kun je direct op Play Something Else klikken om iets anders te proberen.

Deze Shuffle functie is al een tijdje in de maak bij Netflix. Vorig jaar dook hij al op een aantal TV’s op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.