Microsoft Surface Duo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Microsoft Surface Duo eindelijk in Nederland

Wie de dubbele displays van LG gaat missen, kan nu zijn hard ophalen bij Microsoft. Microsoft brengt haar bijzondere Surface Duo smartphone naar Nederland, waarmee je toegang krijgt tot twee grote displays.

Het grote nadeel van opvouwbare smartphones is dat je altijd nog een naad blijft zien. Bovendien zijn de displays van plastics en daarmee niet erg lang bestand tegen krasjes. Door letterlijk twee displays te gebruiken, los je dit op. Al is het met een spleet ertussen. Toch levert het veel meer productiviteit op.

Microsoft Surface Duo

Qua prijs gaat de Microsoft Surface Duo overigens niet echt concurreren met de opvouwbare smartphones. Deze kost namelijk ook al €1.564 in de goedkoopste variant met 128GB opslagruimte. Wil je een royalere 256GB opslagruimte, dan leg je €1664 op de toonbank. Microsoft richt zich met dit product overigens vooral op de zakelijke gebruiker.

Microsoft zal naar verwachting in de herfst van dit jaar de opvolger voor deze Android smartphone presenteren. Die zal voorzien worden van een 5G chipset.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.