FIA WRC viert 50 jarig bestaan met WRC 10

Terwijl het FIA World Rally Championship zich voorbereidt om in 2022 zijn 50e seizoen te vieren, komen NACON en ontwikkelstudio KT Racing met de onthulling van WRC 10, het nieuwste deel in de videogame-serie van het kampioenschap. WRC 10 laat de meest intense momenten van het kampioenschap opnieuw beleven, van 1973 tot nu!

Beleef 50 jaar raly-racing


Om de 50e verjaardag van de competitie te vieren, wordt WRC 10 een jubileumeditie, met nieuwe functies en race-spektakel. Zo is er een retrospective mode die spelers de kans biedt om de 19 evenementen opnieuw te beleven die de geschiedenis van het kampioenschap hebben gevormd. Deze uitdagende speciale stages stellen de vaardigheden van de coureurs op de proef door voorwaarden op te leggen die specifiek zijn voor elk tijdperk. Neem deel aan zes historische rally’s, waaronder de legendarische Acropolis Rally (Griekenland) en Rallye Sanremo (Italië), met meer dan 20 van de meest iconische auto’s van de WRC: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota… Met meer content dan ooit, kunnen fans volop genieten van WRC 10 en zijn eerbetoon aan 50 jaar rallyrijden.

Nog realistischer


De physics, die er in WRC 9 al meer dan goed uitzagen, zijn nog verder verbeterd om spelers een realistischere ervaring te bieden. Met name de beheersing van aerodynamische krachten, de turbo en het remmen hebben op alle vlakken aandacht gekregen. Ook het is het audio pakket volledig aangepakt. Het schijnt dat je nu compleet ondergedompeld te worden in de race ervaring.

Creëer je eigen team


De Career-mode is verbeterd met een nieuwe editor om de autokleuren mee te bewerken en de kans om je eigen team te vormen. Je kunt nu je eigen kleuren aan championship-wagens geven om je bij de 52 teams van het 2021-seizoen te voegen.

WRC 10 verschijnt op 2 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en later voor Nintendo Switch.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.