Logo GadgetGear.nl
Acer Enduro Urban N3
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Acer lanceert stijlvolle rugged laptop

Acer heeft deze week haar Enduro Urban Laptop gepresenteerd. Een laptop die tegen een stootje kan, maar er niet uitziet als een botsauto. Daarnaast presenteerde Acer ook de eerste Endoro tablet.

Acer Enduro Urban N3

Met de Enduro Urban N3 zien we één van de eerste laptops die tegen een stootje kan en er toch stijlvol uit blijft zien. Ideaal voor de onhandige student of iedereen met een wat wilde hobby. Het gaat hier om een 14 inch laptop gebaseerd op een Intel Core i7 processor van de elfde generatie.

Acer Enduro Urban N3

Ondanks de stootblokken op de hoeken, meet de Enduro Urban N3 toch maar 21,95mm, wat zeer dun is. Hij weegt 1,85 kilo. De laptop is IP53 stof- en waterdicht. Hiervoor zijn onder anderen de aansluitingen voorzien van klepjes. Hij voldoet ook aan de MIL-ATD 810H specificaties.

Bijzonder is de nieuwe Acer Aquafan. Wanneer je water over de laptop gooit, helpt deze nieuwe ventilator om het vocht snel af te voeren.

Acer Enduro Urban T1

De Enduro Urban T1 is de nieuwe 10 inch laptop uit dezelfde serie. Ideaal voor bijvoorbeeld gebruik door kinderen. Naast een schokabsorberende behuizing, heeft deze ook een antibacterieel scherm meegekregen. Het display heeft een maximale helderheid van 450 nits en draait op een FullHD resolutie. Acer kiest wel voor het wat oudere Android 10 en dan ook de uitgeklede Go Edition waar veel minder apps en diensten voor beschikbaar zijn.

Acer Enduro Urban T1

Beschikbaarheid

Acer weet nog niet of ze hier de Enduro Urban T1 gaat verkopen. De Enduro Urban N3 ligt in ieder geval in het derde kwartaal in de winkel voor €899 in Nederland en €999 in België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.