Logo GadgetGear.nl
Sharp 8M-B120C
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sharp introduceert 120 inch 8K display

Kan jouw bureau niet groot genoeg zijn? Bij Sharp hebben ze vandaag een nieuwe monitor gelanceerd. Met 120 inch en een 8K resolutie kun je daar een hele grote Excel sheet op kwijt.

Natuurlijk is deze 120 inch monitor niet zo zeer bedoeld voor op het bureau. Het is een display gericht op visuele prestaties. Met in totaal vier vierkante meter display oppervlak en de enorm hoge resolutie, moet dit een display zijn die indruk wekt.

Sharp 8M-B120C

De Sharp 8M-B120C, zoals het apparaat heet, is gebouwd op basis van een LCD display. Het display kan HDR beelden weergeven en heeft een piekhelderheid van 1.000 cd/m2. Ook bevat het display 2.048 local dimming zones voor hogere contrastverschillen. Beelden kunnen met maximaal 120Hz op het beeld gezet worden. Je krijgt vier HDMI 2.0a aansluitingen en één HDMI 2.1 aansluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.