Sharp introduceert 120 inch 8K display

Kan jouw bureau niet groot genoeg zijn? Bij Sharp hebben ze vandaag een nieuwe monitor gelanceerd. Met 120 inch en een 8K resolutie kun je daar een hele grote Excel sheet op kwijt.

Natuurlijk is deze 120 inch monitor niet zo zeer bedoeld voor op het bureau. Het is een display gericht op visuele prestaties. Met in totaal vier vierkante meter display oppervlak en de enorm hoge resolutie, moet dit een display zijn die indruk wekt.

Sharp 8M-B120C

De Sharp 8M-B120C, zoals het apparaat heet, is gebouwd op basis van een LCD display. Het display kan HDR beelden weergeven en heeft een piekhelderheid van 1.000 cd/m2. Ook bevat het display 2.048 local dimming zones voor hogere contrastverschillen. Beelden kunnen met maximaal 120Hz op het beeld gezet worden. Je krijgt vier HDMI 2.0a aansluitingen en één HDMI 2.1 aansluiting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram