Nvidia GeForce Now voortaan 82% duurder

Na Disney+ verhoogt ook Nvidia haar haar abonnementsprijzen. Nvidia liet deze week weten dat de kosten van haar Nvidia GeForce Now dienst met 82% omhoog worden gegooid.

Daarvoor schrapt Nvidia het originele Founder abonnement en vervangt deze voor het Priority abonnement. Voor het Founder abonnement betaalde je €5,49. Priority gaat €9,99 kosten. Op een jaarabonnement krijg je iets korting. Dat gaat namelijk €99 kosten.

Bestaande gebruikers van het Founder abonnement hoeven voorlopig nog niet over te stappen op het duurdere abonnement. Dat zal pas gebeuren als ze hun betaalmethode wijzigen. Bijvoorbeeld omdat de creditcard verloopt. Of op het moment dat ze het Founder abonnement opzeggen.

Nvidia GeForce Now heeft 10.000 gebruikers, waarvan een deel gebruik maakt van zo’n abonnement. Doordat videokaarten voor PC's momenteel niet te betalen zijn, lijkt dit het ideale moment voor Nvidia.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram