Logitech ERGO K860 Ergonomic Split Keyboard
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech introduceert nieuw ergonomisch toetsenbord, de ERGO K860

Als je, net als mij, een 80’s kid bent, dan heb je het meegemaakt. De opkomst van de ergonomie. De tennisarm werd vervangen voor de muisarm en Microsoft en Logitech brachten een geplitst, bol toetsenbord uit. Groot, wit, lawaaierig. Dat toetsenbord krijgt anno 2021 een sterk vernieuwde uitvoering.

Logitech introduceerde deze week namelijk haar Ergo L860 toetsenbord. Een gesplitst toetsenbord met een bolling in het midden. Hierdoor zijn de toetsen meer gevormd naar de natuurlijke stand van de handen. Iets dat even wennen, maar wel heel prettig werkt. Ook deze komt weer met een op maat gemaakte polssteun. Het toetsenbord is gemaakt om 10 miljoen toetsaanslagen mee te gaan.

Logitech ERGO K860 Ergonomic Split Keyboard

De Logitech Ergo K860 Ergonomic Split Keyboard ligt nu in de winkel voor €119. Bevalt het niet, mag je hem binnen 90 dagen terugbrengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.