Jabra lanceert de Evolve2 30 budget headset

Jabra Evolve2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Nu we veel thuiswerken en videobellen, zijn goede headsets waardevoller dan ooit. Met de Jabra Evolve2 30 introduceert Jabra een geschikte en betaalbare headset.

De Jabra Evolve2 30 komt in een mono en stereo uitvoering. Deze zijn voorzien van 28mm drivers in de oorschelpen. De headset is ook uitgerust met twee microfoons voor optimale stemregistratie. Hierdoor levert de headset ruisonderdrukking. De nieuwe headset is gecertificeerd voor UC en Teams. Om duidelijk te maken dat je in een call zit, bevat deze ook busy lights. Ten opzichte van de vorige generatie, is Jabra er in geslaagd de headset 27% lichter te maken. Deze weegt nu nog maar 125 gram. Bijzonder is de chipset in deze headset. Die is zo ontwikkeld dat Jabra firmware updates kan leveren om zo de levensduur van de headset mogelijk te verlengen.

Jabra Evolve2 30

Beschikbaarheid

De Jabra Evolve2 30 stereo gaat €89 kosten. De mono uitvoering gaat €79 kosten.

Jabra Evolve2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram